Онкология и Изкуствен интелект

Какво представлява Полимакс

I.Bivolarski
I.Bivolarski

Кратка характеристика – Полимакс

1. СЪСТАВ

Полимакс е продукт разработен по немска технология за добиване на имунни пептиди посредством иновативен съвременен високотехнологичен процес, гарантиращ чистотата на получените олиго- и полипептиди от свинска слезка.
Една таблетка съдържа 100мг олиго- и полипептиди от свински далак; Една мека желатинова капсула съдържа около 70% концентрирани и пречистени олигопептиди от свински далак, еквивалентни на 10мг.

ПОЛИМАКС™  100 филмирани таблетки

2. ДЕЙСТВИЕ

Пептидите в Полимакс са от натурален произход и стимулират имунната система по естествен път, тъй като са сходни на пептидите в човешкия организъм. По този начин те подпомагат естествената защитна функция на клетките на имунната система, поддържайки необходимото контролирано ниво на ефективност при нужда от защита.
Надеждната ефективност на Полимакс е доказана в редица контролирани клинични проучвания, които установяват следните свойства на препарата:
• Възстановяване на имунния отговор;
• Намалява честотата на и тежестта на усложненията при пациенти провеждащи химио- и лъчелечение;
• Спомага забавянето на туморния растеж и намаляване броя на метастазите при пациенти с онкологични заболявания;
• Подобрява общото състояние, апетита и наддаването на тегло при състояния на потиснат имунитет;

3. ДОЗИРОВКА

Полимакс 100 (100 таблетки) – Една таблетка се приема 3 пъти дневно, 30мин преди хранене;
Полимакс плюс (90 таблетки +15 капсули) – Една таблетка се приема 3 пъти дневно, 30мин преди хранене. Една капсула се приема през ден заедно с приема на една от таблетките;
Полимакс екстра плюс (30 таблетки и 15 капсули) – Една таблетка се приема 3 пъти дневно, 30мин преди хранене. Капсулите се приемат по схема: 1-ви ден – една капсула, втори ден две капсули. Схемата се повтаря до свършване на опаковката;

4. ВАЖНО

Не приемайте протеолитични (разграждащи протеина) ензими едновременно с приема на Полимакс, тъй като има вероятност това да намали ефективността на продукта.

5. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Полимакс не е лекарствен продукт. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната доза. При нужда се консултирайте с лекуващия лекар.

6. ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ И СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Не са установени никакви вредни фармакологични или токсични ефекти.
Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се употребява от бременни и кърмещи жени и от деца до 12 годишна възраст.

Източник на информация:

1.https://polymax.bg

   Send article as PDF   
I.Bivolarski
Лекарства